Huisdierenverzekering

We zien een explosieve groei in huisdierenverzekeringen. Niet zo gek als je bedenkt dat het product steeds breder geaccepteerd wordt door zowel de consument maar ook de dierenarts. Een aantal verzekeraars betaalt de nota direct aan de dierenarts, zonder declaratie van de consument.

De kosten bij ziekte en ongeval van een huisdier kunnen erg hoog zijn. Een afweging waard om een huisdierenverzekering te nemen.

HuisdierenverzekeringWat kost een huisdierenverzekering?

Het verzekeren van een huisdier tegen ziektekosten- en ongevallen kost gemiddeld rond de 10 euro per maand. Als je de maandpremie in één keer voor een heel jaar betaalt, krijg je vaak korting. De premie voor huisdieren is afhankelijk van instapleeftijd, geslacht en gekozen pakket. Ook kan een rol spelen of je de verzekering voor 1 of 5 jaar aangaat.

Wat kun je verwachten?

Afhankelijk van het gekozen pakket kan je huisdier met een huisdierenverzekering verzekerd zijn voor: laboratoriumonderzoek, huisdierenarts, verblijf huisdierenkliniek, operaties, geneesmiddelen, röntgenfoto’s, echografie, prothesen etc.

Zekerheid

Er zijn verschillende aanbieders van verzekeringen voor huisdieren. Wij hebben de goedkoopste aanbieders vast op rij gezet.

Klik hier voor een selectie huisdierenverzekeringen

Verzekeren of niet?

Bij de aanschaf van een huisdier denk je meestal niet meteen aan de kosten die het kan meebrengen. Daar kom je achter na je eerste ervaring met een huisdierenarts of je hoort van andere huisdierenbezitters van bedragen waar je van schrikt. Een huisdier kan altijd in situaties terecht komen, waarvan als gevolg een flinke schadepost ontstaat. Dan geeft toch wel een gerust gevoel, zo’n huisdierenverzekering.

Huisdierenverzekeringen vergelijken

Als je voor jezelf hebt besloten een huisdierenverzekering aan te gaan is het een kwestie van vergelijken bij wie je deze huisdierenverzekering wilt afsluiten.

Klik hier voor een selectie huisdierenverzekeringenWarning: include(../clientscripts/backlinks.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home110b/sub003/sc65355-LYOB/www/style/bottom-seo.inc.php on line 2

Warning: include(../clientscripts/backlinks.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home110b/sub003/sc65355-LYOB/www/style/bottom-seo.inc.php on line 2

Warning: include(../clientscripts/backlinks.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /mounted-storage/home110b/sub003/sc65355-LYOB/www/style/bottom-seo.inc.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../clientscripts/backlinks.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php5/') in /mounted-storage/home110b/sub003/sc65355-LYOB/www/style/bottom-seo.inc.php on line 2

Dierenverzekering vergelijken
Huisdierenverzekering vergelijken
Hond verzekeren
Hondenverzekering vergelijken
Kat verzekeren
Kattenverzekering vergelijken